Entuziasm și autenticitate

Ne propunem să nu ne limităm în a fi prestatori de servicii, ci colaboratorii creativi ai fiecarui partener.

Ia-ți o poză la portofel

Este un brand creat în ultimii 4 ani, un studio mobil în care se realizează fotografii de portret la plan întreg/mediu. Imaginile sunt printate pe loc, însă acest concept se deosebește de majoritatea photobooth-urilor automate, datorită prezenței unui fotograf, atent la geometria cadrului precum și la momentul declanșării. Decorul reprezintă un aspect foarte important pentru noi, chiar daca este minimal sau dimpotrivă complex va oferi contextului și spațiului o atmosferă caldă. proiectul duce mai departe ideea de amintire fotografica analog.

Poze în Alb

Acest serviciu se referă la fotografii de nuntă. Niciodată nu am căutat să ne îmbogățim prin această latură de media din ce în ce mai exploatată. Așadar participăm la astfel de proiecte suficient de rar încât să ne oferim abilitățile într-un mod cât mai creativ, stabilind o relație sinceră și reală cu cei ce-și doresc viitoare amintiri.

Fotografie de studio

ON SET sau OFF SET, vom stabili o serie de detalii împreună precum ar fi: locația, conceptul, recuzita, modelul, lumina etc. astfel încât să ne atingem scopul în realizarea unui photoshoot-ing cât mai în acord cu starea și atmosfera stabilită. Sub formă de categorii, putem enunța următoarele tipuri de fotografie: Fashion / Produs / GIF / Cinemagraphs / Arhitectură / Portret / Advertising

Fotografie de eveniment

Fie că este vorba despre o conferință, o piesă de teatru sau un concert, suntem capabili să acoperim din punct de vedere fotografic o gamă suficient largă a tipurilor de evenimente pe care le organizați.

Producție și postproducție video

Ținând cont că din echipa noastră fac parte regizori, editori și operatori profesioniști anunțăm faptul că ne putem organiza sub forma unei mici echipe de filmare pentru a servi următoarelor tipuri de filme pe care le realizăm: Videoclipuri / Reclame / Documentare / Virale / Filme de prezentare / Scurt-metraje.

În mare, pașii pe care îi vom urmări în acest proces sunt următorii: Pre-Producție : script / concept / locație / aparatură / program de filmare / listă necesar / contacte / Producție : regie / imagine / Post-Producție : Montaj / CGI (computer generated image) / Colorizare

Servicii de print

Putem printa în format fine art orice imagine se dorește, fie de pe site-ul nostru fie din arhiva dumneavoastră.


Pentru oferte sau orice alt tip de detalii vă rugăm să ne contactați cu încredere.